پژوهش لرستان

به مطالعه ، تحقیق و پژوهش اهمیت بدهید. مقام معظم رهبری

پژوهش لرستان

به مطالعه ، تحقیق و پژوهش اهمیت بدهید. مقام معظم رهبری

پژوهش لرستان
بسم الله الرحمن الرحیم
این سایت جهت اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری استان لرستان ایجاد گردیده است.
نظرات پیشنهادی خود را در انتهای مطالب برای ما بفرستید.
و ما توفیقی الا بالله العلی العظیم
مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان لرستان
بایگانی
پیوندها
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

۷ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

دوشنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۴ ق.ظ

دستورالعمل های هفته پژوهش و فناوری سال 1399

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ مهر ۹۹ ، ۱۰:۱۴
پژوهش لرستان : ۲۶۵

https://www.jz.ac.ir/uploads/images/5c0cae2759e56-500x225.jpg

غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری، عبدالساده نیسی را به عنوان دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری منصوب کرد.

در متن حکم نیسی آمده است:
«نظر به تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری منصوب می‌شوید.
امید است با بهره‌گیری از نظرات اعضای هیئت علمی و کارشناسان خبره نسبت به برنامه ریزی و ایجاد تعامل با دانشگاه‌ها مراکز تحقیقاتی، فناوری و سایر دستگاه‌های اجرایی کشور زمینه برگزاری هر چه مناسب‌تر هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۹ را فراهم سازید.
از خداوند توفیقات روز افزون شما را مسئلت می‌نمایم.»

رحیمی همچنین در احکام جداگانه دیگری محمدصادق علیائی را به عنوان دبیر برنامه‌های استانی ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۹، حمیدرضا بخشی را به عنوان دبیر نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش و فناوری و فن بازار، مرتضی زالی را به عنوان دبیر کمیته اجرایی هفته پژوهش و فناوری و احسان کمیزی را به عنوان دبیر کمیته پشتیبانی هفته پژوهش و فناوری منصوب کرد.

مطالب مرتبط با هفته پژوهش و فناوری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ مهر ۹۹ ، ۱۴:۳۱
پژوهش لرستان : ۱۷۱

به منظور پشتیبانی اندیشه ­ای از نظام برنامه ­ریزی و بودجه کشور، مرکز پژوهش­ های توسعه و آینده ­نگری سازمان برنامه و بودجه کشور از پژوهش ­های دانشجویی (پایان ­نامه کارشناسی ارشد و رساله مقطع دکترا) در زمینه­ های برنامه­ ریزی، بودجه­ ریزی، آینده ­نگری و توسعه حمایت مالی می­ نماید.

مهلت ارسال پروپوزال: پایان آبان ماه۱۳۹۹

اولویت های پژوهشی (عناوین)

پوستر فراخوان

ثبت نام

منبع:  مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ مهر ۹۹ ، ۱۳:۲۹
پژوهش لرستان : ۱۰۲
پنجشنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۲۱ ق.ظ

دانشگاه ها باید پژوهشگر جذب کنند

https://media.mehrnews.com/d/2016/07/20/3/2145883.jpg?ts=1486462047399

دانشگاه تهران پژوهشگر جذب می‌کند
رییس دانشگاه تهران بیان کرد: کار دیگر دانشگاه تهران این است که اجازه می‌دهیم اعضای هیئت علمی و موسسات پژوهشی ما پژوهشگر استخدام کنند. دانشگاه دارای هیئت علمی، دانشجو و کارمند است که می‌تواند اعضای یک تیم پژوهشی شوند، اما این موارد کافی نیست، چون دوره دانشجو محدود است، استاد نمی‌تواند تمام وقت خود را به این کار اختصاص دهد و کارمند هم مسئولیت مشخص دارد لذا به یک فرد دیگری نیاز داریم که روی پروژه متمرکز شود و زنجیره انتقال یافته‌های یک دانشجو به دانشجوی دیگر و به اجرای پروژه مسلط باشد اینگونه می‌توانیم از انجام آن پروژه اطمینان کسب کنیم.

وی ادامه داد: به همین دلیل دانشگاه به اعضای هیئت علمی این اجازه را داده است که پژوهشگر بگیرند و از تمام مزایای قانونی بیمه و مالیات و ... دانشگاه بهره‌مند باشند. البته برای جذب این افراد چارچوب‌هایی وجود دارد. در کل دنیا پژوهشگر بخش زیادی از دانشگاه را تشکیل داده و همه هیئت علمی نیستند خیلی از افرادی که دکتری و فوق لیسانس گرفتند و بازار کار ما توان جذب آن‌ها را ندارد به راحتی می‌توانند در دانشگاه ما پژوهش‌های کاربردی را پیش برند و جزو تیم اساتید قرار گیرند.

به گفته نیلی، اگر بتوانیم منابع مالی این کار را تامین کنیم و به یک فرآیند در کشور تبدیل شود بسیاری از افراد تحصیل کرده کشور از این طریق می‌توانند در دانشگاه مشغول شوند و ضمن توسعه دانشگاه، نیاز‌های کشور را پاسخگو باشیم.

رییس دانشگاه تهران اعلام کرد: این دانشگاه از سال گذشته پژوهشگران را جذب کرده است و این پژوهشگران تا زمانی که تقاضا برای آن پژوهش نیاز داشته باشد در دانشگاه فعال هستند یعنی حتی تا ۳۰ سال می‌توانند اینگونه خدمت کنند. 12 آبان1399 
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ مهر ۹۹ ، ۱۱:۲۱
پژوهش لرستان : ۱۰۴
یازدهمین جلسه هم اندیشی امکان سنجی تحقق سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به ریاست جناب آقای دکتر آزموده اردلان و با حضور مدیرکل دفتر خدمات پژوهشی و کاربست یافته های پژوهشی، مدیران کارگروه های تخصصیف نمایندگان دستگاه های اجرایی کشور و امور سازمان برنامه و بودجه، در تاریخ ۱ مهرماه ۱۳۹۹ برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری، در این جلسه که با حضور جناب آقای دکتر فرهمند، نماینده مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار گردید، جناب آقای دکتر رستمیان نماینده جناب آقای دکتر متوسلی، مدیر محترم کارگروه مبانی اندیشه‌ای توسعه و پیشرفت، ضمن تشریح اقدامات انجام شده، نظرات، پبشنهادات و جمع بندی خود را پیرامون ارزیابی تحقق‌پذیری سند و  اصلاح تدابیر مرتبط بیان نمودند.

در ادامه نیز مدیران کارگروه‌ها، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و امور سازمان برنامه و بودجه کشور، نقطه نظرات خود را در خصوص مطالب عنوان شده مطرح نمودند.

در نشست‌های آتی، سایر کارگروه‌های ذیل دبیرخانه امکان‌سنجی تحقق سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص تدابیر مربوطه خواهند پرداخت تا پس از تلفیق نظرات، گزارش جمع­ بندی تدوین و به مراجع ذیربط منعکس شود.

لازم به توضیح است که پس از جلسه فوق، جناب آقای مهندس نادری منش مدیر محترم کارگروه آینده نگاری، در خصوص فرایند امکان سنجی تحقق سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در کارگروه خود، در نشستی با حضور صاحب نظران این حوزه و اعضای گروه آینده نگاری مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری به تبادل نظر پرداختند.

آرشیو تصاویر و محتوا

 منبع: مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ مهر ۹۹ ، ۱۳:۵۰
پژوهش لرستان : ۱۶۶

میرملاس

میرملاس چیست ؟

غار میرملاس در حدود ۱۸کیلومتری شمال شرقی شهرستان کوهدشت استان لرستان قرار دارد که به شناسنامه باستانی لرستان معروف است. نقاشی‌ها و نگاره‌هایی بر دیواره‌های جنوبی و شمالی این غار باقی مانده است که بیشتر صحنه‌هایی از رزم، شکار، انسان و حیوان را نشان می‌دهد. نقوش حیواناتی چون گوزن، گاو، سگ، روباه و خصوصا اسب و سوار در حال تیراندازی و شکار و موضوعات رزمی با رنگ‌های قرمز و سیاه بر دیواره این غار نقش بسته است. اندازه صورت‌ها در نگاره‌های سنگی میرملاس بین ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر و اغلب با نقش‌های حیوانات به صورت نیم رخ است.

نقاشی های روی این غار فاقد هرگونه پوشش و محافظ می باشد. ورودی غار به علت ریزش طبقات فوقانی مسدود می باشد. نقوش دیواره ایوان غار توسط عوامل انسانی و طبیعی مخدوش شده و به سختی قابل مشاهده است.
براساس نظر کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیشینه این سنگ نگاره‌ها به هزاره دهم ق.م یعنی بیش از ۱۲ هزار سال پیش می‌رسد. البته این تاریخ مورد اختلاف نظر می باشد.
در بالای کوه سرسرخین همچنین کوه همیان نیز از دیگر کوههای شهرستان کوهدشت چنین سنگ‌نگاره‌هایی هست.
سنگ نگاره های کوه میرملاس شهرستان کوهدشت در ردیف قدیمی ترین سنگ نگاره های دنیا است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ مهر ۹۹ ، ۱۰:۵۸
پژوهش لرستان : ۵۲۷
پنجشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۹، ۰۹:۲۸ ق.ظ

کمیته تخصصی مدیریت ، اقتصاد و بازرگانی

جلسه کمیته تخصصی مدیریت، اقتصاد، بازرگانی و امور حقوقی استان لرستان به ریاست دکتر مسعود طاهری نیا، رئیس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان، برگزار شد.

این کمیته از جمله کمیته های تخصصی ذیل کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان لرستان است که صبح روز سه شنبه، 2 مهرماه، در سالن شهید رشوند دانشگاه لرستان، تشکیل جلسه داد. 

اعضای کمیته که نمایندگان ادارات، دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان هستند درباره تعیین اولویت های پژوهشی و فناوری در حوز ه های مدیریت، اقتصاد، بازرگانی و امور حقوقی استان لرستان، دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را بیان کردند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳ مهر ۹۹ ، ۰۹:۲۸
پژوهش لرستان : ۲۰۴