پژوهش لرستان

به مطالعه ، تحقیق و پژوهش اهمیت بدهید. مقام معظم رهبری

پژوهش لرستان

به مطالعه ، تحقیق و پژوهش اهمیت بدهید. مقام معظم رهبری

پژوهش لرستان
بسم الله الرحمن الرحیم
این سایت جهت اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ پژوهش و فناوری استان لرستان ایجاد گردیده است.
نظرات پیشنهادی خود را در انتهای مطالب برای ما بفرستید.
و ما توفیقی الا بالله العلی العظیم
مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان لرستان
بایگانی
پیوندها
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

۳ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/fa/6/63/ISAC_logo.jpg

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از انسجام بخشی انجمن‌های علمی خبر داد و گفت: این اقدام در راستای افزایش اثربخشی این انجمن‌ها است.

دکتر پیمان صالحی در گفت‌وگو با ایسنا، انجمن‌های علمی را بازوهای بسیار قدرتمند در تمام کشورهای دنیا و ایران توصیف کرد و افزود: از آنجایی که این انجمن‌ها قادر هستند انسجامی را میان ذی نفعان حوزه‌های علم و فناوری ایجاد کنند، بازوهای قابل اطمینان در این زمینه به شمار می‌روند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در ایران انجمن‌های علمی بسیار خوبی تشکیل شده است که در حوزه‌های مختلفی فعال شدند و از نظر صنفی اقدامات ارزشمندی را اجرایی کردند.

صالحی با تاکید بر اینکه ولی فعالیت انجمن‌های علمی در ایران با آنچه که در دنیا وجود دارد، فاصله گرفته است، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۴۵۰ انجمن علمی در کشور تشکیل شده است و رویکرد ما در این زمینه به هیچ وجه کم یا زیاد کردن این  انجمن‌ها نیست، ولی باید تلاش شود که در رشته‌های مختلف، این انجمن‌ها را انسجام‌بخشی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه انسجام و هم‌افزایی انجمن‌های علمی به نفع کشور خواهد بود، یادآور شد: این هم افزایی موجب خواهد شد که زیر ساخت‌های مورد نیاز مانند فضای فیزیکی آنها تامین شود و از سوی دیگر ماموریت‌های آنها مشخص خواهد شد؛ از این رو ما در رویکردهای جدید وزارت علوم درصدد ساماندهی انجمن‌های علمی هستیم.

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا مسند چاپ مقالات علمی، انجمن‌های علمی هستند و نظارت بر انتشار مقالات بر عهده انجمن‌های علمی است نه وزارت علوم.

موضوعات: خبرهای علمی فناوری
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ دی ۰۰ ، ۱۴:۰۴
پژوهش لرستان : ۳۸۶
طراحی سامانه "نان" برای احصای نیازهای بخش خصوصی و دولت در وزارت علوم

طراحی سامانه "نان" برای احصای نیازهای بخش خصوصی و دولت در وزارت علوم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، تهدیدها به فرصت تبدیل کرد، تاکنون دانشگاه‎‌ها سیستماتیک نبوده‌اند، در حال طراحی سیستم نظام ایده‌ها و نیازها به عنوان "نان" هستیم، نیازهای صنایع خصوصی و دولتی در این سامانه جمع‌آوری خواهد شد و سپس رساله‌های دانشجویان دکتری و ارشد به سمت رفع این نیازها هدایت می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه امروز دنیا بر اساس علم و فناوری به پیش می‌رود، عنوان کرد: امروزه جوامعی که حاکمانشان دانش‌پذیر باشند، نجات پیدا خواهند کرد، اما حاکمانی که دانش‌گریز باشند، غرق می‌شوند، در اقتصاد امروز دنیا دانش و فناوری حرف اول را می‌زند، همچنین در بحث اقتصاد دو رکن سرمایه و نیروی انسانی تاثیر دارد.

موضوعات: خبرهای پژوهشی خبرهای علمی فناوری
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ دی ۰۰ ، ۱۳:۰۰
پژوهش لرستان : ۷۹

فصلنامه

تحلیل و ارزیابی ذهنیت مدیران در راستای شایسته‌گزینی منابع انسانی در عصر پساکرونا (مورد مطالعه: سازمان‌های دولتی استان لرستان)

نویسندگان: عبدالله ساعدی1  - فرحناز آهنگ2 - عبدالمجید ایمانی3

چکیده

شایسته‌گزینی را می‌توان ابزاری مناسب برای ارائه بهترین خدمات، دستیابی به حداکثر ظرفیت، بهبود قابلیت پاسخگویی و افزایش درآمد تلقی نمود. پژوهش حاضر با هدف تحلیل و ارزیابی ذهنیت مدیران درراستای شایسته‌گزینی منابع انسانی در عصر پساکرونا با استفاده از رویکرد کیو انجام پذیرفت. جامعه پژوهش را مدیران عالی و میانی سازمان دولتی (سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دانشگاه لرستان، اقتصاد و دارائی، میراث فرهنگی، ثبت اسناد و املاک و سازمان تأمین اجتماعی) در استان لرستان تشکیل می‌دهند که با استفاده از روش نمونه‌گیری هدف‌مند و براساس اصل کفایت نظری 24 نفر از آنها به‌عنوان اعضای نمونه انتخاب شدند. باتوجه‌به رویکرد پژوهش که درزمره پژوهش‌های آمیخته قرار می‌گیرد؛ لازم به ذکر است که در بخش کیفی پژوهش با استفاده از 24 مصاحبه فضای گفتمان حاصل شد و با استفاده از نظرها ودیدگاه‌های آنها نمونه و گزینه‌های کیو‌ و درادامهً‌ آن، مجموعه کیو‌ به‌‌‌‌‌‌‌‌دست آمد. همچنین در بخش کمی نیز با استفاده از نرم‌افزار Spss داده‌های به‌دست‌آمده در بخش کیفی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. نتایج نشان‌دهنده آن است که هوش هیجانی بالا، تفکر تحلیلی و نوآورانه، مهارت‌های دیجیتالی، تطبیق‌پذیری، مهارت‌های فرهنگی، یادگیری فعالانه و هوش فرهنگی، هفت الگوی ذهنی مدیران درراستای شایسته‌گزینی منابع انسانی در عصر پساکرونا می‌باشند.

کلیدواژه‌ها: شایسته‌گزینی منابع انسانی، الگوهای ذهنی ، سازمان‌های دولتی ،استان لرستان

منبع انتشار: فصلنامه علمی «پژوهش‌های مدیریت منابع انسانی»

دوره 13، شماره 4، زمستان 1400، صفحه 191-219  (دریافت اصل مقاله)

موضوعات: مقالات پژوهشی و علمی
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ دی ۰۰ ، ۱۲:۰۵
پژوهش لرستان : ۱۰۴